dr Sike Nikolett

Állatorvos

általános ellátás, bőrgyügyászat szakrendelés

2007-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. A végzésemet követően számos kisállat rendelőben és állatkórházban dolgoztam és gyűjtöttem tapasztalatokat. A fő érdeklődési területem a kezdetektől fogva leginkább a belgyógyászat, a bőrgyógyászat és a szemészet volt, így igyekeztem ezeken a témakörökön belül elmélyíteni a tudásomat. 

Az utóbbi években többségében – az általános betegellátáson túl – a bőrgyógyászati esetekkel foglalkozom. Pártoló és aktív tagja vagyok mind a Magyar Bőrgyógyász Állatorvosok Egyesületének (MBÁE), mind a Magyar Kisállat Szemészeti Egyesületnek. 

Rendszeresen részt veszek hazai és külföldi bőrgyógyászati témájú konferenciákon, hogy a legnaprakészebb szakmai ismeretekkel rendelkezzem. A pár éve megalakult és a kollégák közötti szakmai konzultációkat segítve működő bőrgyógyászati levelezőlista egyik első és azóta is lelkes tagja vagyok. 

Az elmúlt években bőrgyógyászati témájú előadásokat tartok a MBÁE szervezésében a havonta megrendezésre kerülő bőrgyógyászati szakmai klubokon, szakmai belföldi konferenciákon és online webinar képzés keretein belül. 

Tavaly óta több rendelőben bőrgyógyászati szakrendeléssel segítem a Kollégáim munkáját, melynek keretein belül igyekszem a legmagasabb szakmai színvonalon és maximális odafigyeléssel kezelni a hozzám kerülő kisállatokat. A bőrgyógyászat egy igen összetett és sok türelmet, odafigyelést igénylő szakterület, így a célom, hogy a Tulajdonosokkal illetve az állatorvos-kollégákkal szorosan együttműködve a lehető legjobb eredményt érhessük el.