Szolgáltatások

Rendelőnkben általános ellátások és szakrendelések vehetők ígénybe

Általános állatorvosi szolgáltatások

Alapos betegvizsgálat, és konzultáció. Egyénre szabott kezelések. Minden általunk végzett vizsgálatról dokumentációt: kórlapot, leletet adunk

Szaktanács adása: Mindig szívesen állunk rendelkezésre, ha kérdése van álllatával kapcsolatban.pl. ivartalanítás, paraziták elleni védelem, szűrővizsgálatok, táplálás vagy bármilyen egyéb témában.

Oltások

Veszettség és egyéb fertőző betegségek elleni védőoltások. Személyre szabott oltási programok: mi ellen érdemes oltatni?

Belgyógyászati kivizsgálás

laboratóriumi ill. helyben végzett kiegszítő vizsgálatok.  

Idős állatok szűrővizsgálata

Idült betegségek nyomonkövetése (pl. tartós gyógyszerszedés esetén)

Infúziós terápia, doppleres vérnyomás mérés, állatok napközbeni kórházi ellátása.

Sebészeti ellátás

Lágyszervi műtétek altatógépes narcosisban:  egyénre szabott, modern altatási protokollok használatával, aneszteziológusi felügyelettel.

Műtét / altatás előtti profil vizsgálatok

Citológiai, szövettani vizsgálatok, daganattipizálás.

Fogászati kezelések

Ultrahangos fogkőeltávolítás, fogtisztítás. 

Egyéb fogászati beavatkozások (ínygyulladás kezelése, foghúzások)

Szűrővizsgálatok

Szív-, és bőrférgesség szűrés

Időskori betegségek szűrése

Macskák FeLV, FIV szűrése

Fülészeti ellátás:

külső hallójárat vizsgálata,fülváladék cytológiai vizsgálata, szükség esetén tenyésztéses vizsgálat. Idült vagy visszatérő hallójárat gyulladás kezelése, idegentes eltávolítása.

Kötelező ellátások

Microchip beütetése és regisztrációja.

(Kérésre nemzetközi regisztrációval is)

Veszettség elleni védőoltás, titervizsgálat.

Európai állatútlevél kiállítása

Műszeres kiegészítő vizsgálatok

Ultrahang vizsgálat

Vérnyomásmérés

Háznál történő betegellátás, állatszállítás

Előfordulhat, hogy Ön állatával nem tud a rendelőbe bejönni. Ilyenkor telefonon kérhet ún. kiszállást, amikor külön díj ellenében házhoz megyünk. A háznál történő betegellátásról azonban tudni kell, hogy nem minden esetben lehet az állatot otthon ellátni. Nincs megfelelő megvilágítás, segítő személyzet az állat rögzítéséhez, esetleg műszerek hiányozhatnak vagy a beavatkozás nem végezhető el biztonságosan. (pl bódítás) Ezért inkább csak utókezelések ill oltások alkalmával javasoljuk ezt a megoldást. Más esetben, ha csak tehetik, próbáljanak inkább a rendelőbe bejönni.  Ha az állat szállítása problémát jelent, keressenek minket: segítünk a szállításban!

Szakrendelések

Rendelőnkben az alábbi szakrendeléseket veheti igénybe. Szakrendeléseink kizárólag előzetes bejelentkezés után érhetők el. Kérjük, állata korábbi leleteit, gyógyszereit hozza magával!

Kisállat epilepszia szakvizsgálat

A kutyák és macskák epilepsziája az egyik leggyakoribb idegrendszeri elváltozás, amivel találkozunk. Epilepsziás betegek gondozása mindig alapos kivizsgálással és egyénre szabott terápiával történik.

Kisállat neurológia szakvizsgálat

Neurológiai szakrendelés keretében diagnosztizálunk és kezelünk különféle idegrendszeri elváltozásokat, mint: nyaki- hát fájdalom, bénulás, egyensúlyzavar, remegés, hirtelen összeesés, gyengeség, megváltozott "furcsa" viselkedés, epilepsziás vagy egyéb rohamok, tudatzavar, öregkori hanyatlás tünetei...stb.

Bőrgyógyászati szakvizsgálat

A bőrgyógyászati szekrendelés során különféle bőrbetegséggel, bőrtünetekkel, vagy ehhez kapcsolódó panaszok kivizsgálásval foglalkozunk. Alapos vizsgálat, és az esetleges háttérokok feltárása után beszéljük meg a gazdival a legmegfelőbb terápiát kedvencének.